Τρόποι Παράδοσης & Πολιτική Επιστροφών

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω ΕΛΤΑ Courrier και παραδίδονται αυθημερόν εντός Αθήνας και το κόστος είναι στα 3€. Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραδόσεις γίνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών και το κόστος παραμένει στα 3€.

Αποστολή Παιχνιδιών

Λόγω του βάρους των παιχνιδιών το κόστος αποστολής και παράδοσης αυτών διαφοροποιείται ανάλογα κατόπιν συννενόησης και επιβαρύνεται ο πελάτης.

Επιστροφές

Η KidsHouse by Alex και μέσω της ηλεκτρονικής της σελίδας σας δίνει την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει μέσα σε 7 ημέρες από την ήμερα παραλαβής του και να σας επιστραφεί το ποσό το οποίο έχετε καταβάλει για το προϊόν μέσω τραπέζης το αργότερο εντός  7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του από εμάς. Για να προβούμε στην επιστροφή του ποσού ο πελάτης θα πρέπει:

1. Να έχει διατηρήσει τη συσκευασία του προϊόντος και το ίδιο το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

2. Να μην έχει χρησιμοποιήσει, πλύνει, κλπ το προϊόν και αφαιρέσει την ετικέτα του προϊόντος.

3. Να μην έχουν αφαιρεθεί κομμάτια ή αξεσουάρ σε περίπτωση ύπαρξης τέτοιων.

4. Να στείλει e-mail στο info@kidshousebyalex.gr , με το οποίο να ενημερώνει την εταιρία για την επιστροφή του προϊόντος ή καλώντας στο 213 044 6746.

Tα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.

Εφόσον πληρούνται όλες οι ανωτέρω προϋποθέσεις, το χρηματικό πόσο επιστρέφεται σε λογαριασμό που ο πελάτης υποδεικνύει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και τον έλεγχο της κατάστασης αυτού.

Αλλαγές

Εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αλλάξει το προϊόν που έχει αγοράσει. Για να προβούμε στην αλλαγή του προϊόντος ο πελάτης θα πρέπει:

1. Να έχει διατηρήσει τη συσκευασία του προϊόντος και το ίδιο το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

2. Να μην έχει χρησιμοποιήσει, πλύνει, κλπ το προϊόν και να μην έχει αφαιρέσει την ετικέτα του προϊόντος.

3. Να μην έχουν αφαιρεθεί κομμάτια ή αξεσουάρ σε περίπτωση ύπαρξης τέτοιων.

4. Να στείλει e-mail στο info@kidshousebyalex.gr , με το οποίο να ενημερώνει την εταιρία για την αλλαγή του προϊόντος ή καλώντας στο 213 044 6746..

Τα έξοδα επιστροφής στην περίπτωση αύτη καλύπτονται από τον πελάτη, όπως και τα μεταφορικά για την αποστολή του νέου προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμεί ο πελάτης να αντικαταστήσει δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή σε διαθεσιμότητα ή δεν υπάρχει το ζητούμενο νούμερο, χρώμα ή σχέδιο, μπορεί να αναμείνει την επόμενη παραλαβή, οπότε σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία τον ειδοποιεί μέσω e-mail.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εφόσον επιθυμείτε αλλαγή κάποιου προϊόντος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό, στέλνοντας μας μήνυμα με το όνομα σας ,τον αριθμό παραγγελίας σας και φυσικά τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν στο e-mail info@kidshousebyalex.gr ή καλώντας στο 210 6523772.

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές:

Σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως μαγιό, κάλτσες, καλσόν, εσώρουχα. Επίσης δεν γίνονται αλλαγές σε είδη που είναι σε έκπτωση.

Ελαττωματικό Προϊόν

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να παραπονεθεί για ένα προϊόν, εάν αυτό φέρει ελαττώματα ή εάν λείπουν κάποιες ιδιότητες.

Ειδικότερα, εάν κατά την παραλαβή του προϊόντος παρατηρηθούν σημάδια χρήσης, όπως σκισμένη συσκευασία κ.ο.κ. ο πελάτης θα πρέπει να υποδείξει άμεσα στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας το ελάττωμα και να ζητήσει την επιστροφή του προϊόντος. Το παράπονο καταγράφεται από τη μεταφορική εταιρία με όλα τα αναγκαία στοιχεία.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το πακέτο με το προϊόν που έχετε αγοράσει και δε δηλώσετε εκείνη τη στιγμή στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας οποιοδήποτε παράπονο ή δεν υποδείξετε το ελάττωμα, η KidsHouse by Alex διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του.

Εάν το προϊόν παρουσιάζει ελαττώματα ή απουσιάζουν ιδιότητες, ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος αποστέλλοντας σχετικό email στο info@kidshousebyalex.gr  με το όνομα, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής ή καλώντας στο 2106523772 .

Κρατήσεις

Σας ενημερώνουμε ότι για να προβούμε σε κράτηση προϊόντος, θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 50% του ποσού της παραγγελίας σας στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:

Δικαιούχος:   ΚΡΙΤΣΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

IBAN: GR3101-1009-9000-0009-9004-6884-5

Η κράτηση θα ισχύει σε κάθε περίπτωση για 5 εργάσιμες ημέρες.